Geschiedenis

background image

Over Ons

Geschiedenis

Aannemersbedrijf Stam is ontstaan in het begin van de jaren tachtig. Door de toenmalige crisis en de daaraan gerelateerde hoge werkloosheid, besloot C. Stam een zelfstandig aannemersbedrijf te starten.

Het aannemen en uitvoeren van weg- en waterbouw en rioleringswerk stond in de beginperiode centraal. De gemeenten Reeuwijk en Gouda werden als werkgebied aangeboord. Door middel van mond- tot mondreclame werd de klantenkring langzaam groter. In de loop der jaren is het werkgebied uitgebreid en wordt ver buiten de gemeentegrenzen gewerkt. Vanaf begin jaren negentig richtten de werkzaamheden zich steeds meer op het gebied van utiliteitsbouw, met name nieuw- en verbouw.

Aan het einde van de negentiger jaren werd een stuk industriegrond aangekocht op industrieterrein ”Zoutman” te Reeuwijk. In 2002 werd begonnen het met bouwen van een eigen bedrijfspand. Stap voor stap werd het pand gebouwd en na afronding van de bouw kon het bedrijfspand met het ruime buitenterrein in gebruik genomen worden. Op onderstaande foto’s is de bouw van het bedrijfspand te zien.